top of page

Ordføreren gjorde stas på Rygge varebilinnredning.


Daglig leder Jan Erik Jensen i Rygge Varebilinnredning kunne torsdag sammen med sine medarbeidere ta imot diplom fra ordfører René Rafshol i Råde kommune som synlig bevis på at bedriften nå er miljøsertifisert.

Selve sertifiseringen var klar i desember 2017. Det ble et inspirerende møte, hvor daglig leder presenterte Rygge varebilinnredning sitt engasjement og arbeid som en miljøvennlig bedrift,

Ordfører René Rafshol og General sekreter i NHO Guldbrandsen orienterte om miljøarbeidet og satsingen generelt i kommunen. Rygge Varebilinnredning ser frem til et videre samarbeid for å gjøre Råde til en enda mer miljøvennlig kommune.

Å være miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Bedriftene som nå får tildelt miljøfyrtårn oppfyller kriterier og har gjennomført tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø. Miljøfyrtårnsertifisering er et bidrag til det globale klimaarbeidet. Gjennom dette arbeidet tar Rygge varebilinnredning også ansvar for å minske belastningen på naturen her lokalt, og tar ansvar for redusert bruk av ressurser.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • https://www.facebook.com/ryggevarebi
bottom of page