Rygge varebilinnredning AS - Hovedkontor: Torvstikkeren 4, 1640 Råde Norge -Telefon:  00 47 69 28 53 00

 

57 minibusser driftet på biogass!

October 4, 2017

I flere år har Oslo Taxi i samarbeid med Bellona arrangert miljøbildag for eiere og sjåfører. I år var det flere utstillere som presenterte sine siste modeller innen nullutslipp og miljøteknologi. Iveco Norge og Rygge varebilinnredning presenterte 2 av i alt 57 minibusser driftet på biogass som skal kjøre på kontrakt for Velferdsetaten i Oslo Kommune. Vi skal også sammen med Iveco levere 6 elektriske minibusser, noe som gjør denne leveringen til Norges mest ambisiøse miljøløsning på minibuss.De 15 første minibussene med biogass ble levert til eiere 7 sept

 

ember

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

October 25, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • https://www.facebook.com/ryggevarebi